Menú Cap de Setmana / Menú Fin de Semana

PRIMERS A TRIAR / PRIMEROS A ESCOGER

Amanida d’espàrrecs blancs, pernil i piquillos / Ensalada de espárragos blancos, jamón y piquillos.

Carpaccio de peus de porc amb romesco i pinyons / Carpaccio de pies de cerdo con romesco y piñones.

Crema de ceps amb bunyols de botifarra negra / Crema de boletus con buñuelos de butifarra negra.

SEGUNDOS A ESCOGER

Magret d’ànec amb peres saltejades / Magret de pato con peras salteadas.

Fricandó de vedella amb bolets / Fricandó de ternera con setas.

Lluç en salsa verda / Merluza en salsa verde.

POSTRES A TRIAR / POSTRES A ESCOGER

Pastís de formatge / Pastel de queso.

Tiramisú de Baileys amb gelat de cafè / Tiramisú de Baileys con helado de café.

Irish coffee / Irish coffee.

Gelats artesans / Helados artesanos.

Preu/Precio: 38,50 € (No inclou begudes / No incluye bebidas)