A la cuina hi trobem al Josep Forrellat i el seu equip. Ells fan el disseny de la carta i s’asseguren que el resultat de l’execució dels plats sigui òptim a la cuina.

JOSEP FORRELLAT

Chef
El Josep Forrellat és fill de Sant Feliu del Racó i va ser la seva mare, una cuinera apassionada, qui va plantar la llavor de l’amor cap a la cuina. Als catorze anys va entrar a treballar d’ajudant de cuina al Restaurant Mas Pinató i mai més s’ha allunyat dels fogons. El 1977 va començar a treballar al restaurant Airesol, fins el 1984 quan va decidir embarcar-se en el seu propi projecte i obrir el seu restaurant, El Forrellat, ubicat al carrer Horta Novella de Sabadell. En la seva dilatada trajectòria, tan sols s’ha presentat una vegada a un concurs, i va ser el febrer del 1982 a Chaîne des Rôtisseurs, organitzat pel Ritz. Va guanyar el premi corresponent al primer i al segon plat. Des del 2015 podeu gaudir de la seva cuina al Restaurant Suís amb Josep Forrellat, on ell i tot l’equip estaran encantats de satisfer les panxes dels comensals.

"A la cuina, la clau de l’èxit és el treball en equip. Som un engranatge que funciona amb rapidesa, col·laboració i estima per cada plat que confeccionem"