Estació, 40 08202 Sabadell · info@suis.cat 937 685 336

A la cuina hi trobem una parella de xefs que porten més de 20 anys treballant plegats: el Josep i el Lolo. Ells fan el disseny de la carta i s’asseguren que el resultat de l’execució dels plats sigui òptim a la cuina. Per assolir un servei impecable, es rodegen d’un equip de cuiners qualificats i experimentats.

JOSEP FORRELLAT

Chef
El Josep Forrellat és fill de Sant Feliu del Racó i va ser la seva mare, una cuinera apassionada, qui va plantar la llavor de l’amor cap a la cuina. Als catorze anys va entrar a treballar d’ajudant de cuina al Restaurant Mas Pinató i mai més s’ha allunyat dels fogons. El 1977 va començar a treballar al restaurant Airesol, fins el 1984 quan va decidir embarcar-se en el seu propi projecte i obrir el seu restaurant, El Forrellat, ubicat al carrer Horta Novella de Sabadell. En la seva dilatada trajectòria, tan sols s’ha presentat una vegada a un concurs, i va ser el febrer del 1982 a Chaîne des Rôtisseurs, organitzat pel Ritz. Va guanyar el premi corresponent al primer i al segon plat. Des del 2015 podeu gaudir de la seva cuina al Restaurant Suís amb Josep Forrellat, on ell i tot l’equip estaran encantats de satisfer les panxes dels comensals.

“A la cuina, la clau de l’èxit és el treball en equip. Som un engranatge que funciona amb rapidesa, col·laboració i estima per cada plat que confeccionem”