Menú Cap de Setmana / Menú Fin de Semana

PRIMERS A TRIAR / PRIMEROS A ESCOGER

Amanida de xató amb bacallà i anxoves / Ensalada de ‘xató’ con bacalao i anchoas.

Carxofes farcides de ceps / Alcachofas rellenas de boletus.

Pebrots del piquillo farcits de carn amb bexamel / Pimientos del piquillo rellenos de carne con bechamel.

SEGONS A TRIAR / SEGUNDOS A ESCOGER

Magret d’ànec amb peres saltejades / Magret de pato con peras salteadas.

Fricandó de vedella amb bolets / Fricandó de ternera con setas.

Bacallà amb trinxat / Bacalao con trinchat.

POSTRES A TRIAR / POSTRES A ESCOGER

Pastís de formatge / Pastel de queso.

Tiramisú de Baileys amb gelat de cafè / Tiramisú de Baileys con helado de café.

Irish coffee / Irish coffee.

Gelats artesans / Helados artesanos.

Preu/Precio: 38,50 € (No inclou begudes / No incluye bebidas)