Menú migdia (de dilluns 13/10 a divendres 17/10) / Menú mediodía (de lunes 13/10 a viernes 17/10)

PRIMERS A TRIAR / PRIMEROS A ESCOGER

Daus de carbassa, ceba escalivada, burrata, pesto i microamanida / Dados de calabaza, cebolla escalivada, burrata, pesto y microensalada.

Carpaccio de peus de porc amb escarola, tomàquets confitats i romesco / Carpaccio de pies de cerdo con escarola, tomates confitados y romesco.

Ous ferrats amb patates cruixents i gambetes a l’allet / Huevos fritos con patatas crujientes y gambitas al ajillo.

Cargols a l’estil del Suis / Caracoles al estilo del Suís (Sup.3€)

SEGONS A TRIAR / SEGUNDOS A ESCOGER

Mandonguilles guisades amb xipironets saltejats i Shiitakes / Albóndigas guisadas con chipirones salteados y Shiitakes.

Secret ibèric a la brasa amb puré de moniato, vainilla i cafè / Secreto ibérico a la brasa con puré de moniato, vainilla y café.

Llom de bacallà al forn amb cremós d’espinacs, prunes i pinyons / Lomo de bacalao al horno con cremoso de espinacas, ciruelas y piñones.

Espatlla de xai al forn amb papates confitades / Paletilla de cordero al horno con patatas confitadas (Sup.10€) 

Peix fresc del dia / Pescado fresco del día (Sup.6€)

Arròs sec amb sipia i gamba vermella / Arroz seco con sepia y gamba roja (Sup.8€)

POSTRES A TRIAR / POSTRES A ESCOGER

Esfera de xocolata blanca amb escuma de pastís de formatge / Esfera de chocolate blanco con espuma de pastel de queso.

Mel i mató amb nous garrapinyades / Requesón con miel con nueces garrapiñadas

Flam de vainilla de Madagascar amb nata muntada / Flan de vainilla de Madagascar con nata montada

Gelats artesans / Helados artesanos

El nostre cheesecake amb fruits vermells / Nuestro cheesecake con frutos rojos (Sup.3€)

Pa, aigua sense gas i vi inclosos / Pan, agua sin gas y vino incluidos

Preu/Precio: 25,00 €