Menú migdia (de dilluns 10/11 a divendres 14/11) / Menú mediodía (de lunes 10/11 a viernes 14/11) Dimecres tancat/Miércoles cerrado

PRIMERS A TRIAR / PRIMEROS A ESCOGER

Amanida de ‘Xató’ amb bacallà, anxoves, olives de kalamata i salsa romesco / Ensalada de ‘Xató’ con bacalao, anchoas, aceitulas de Kalamata y salsa romesco.

Carpaccio de peus de porc amb vinagreta de pinyons i microfulles / Carpaccio de pies de cerdo con vinagreta de piñones y microhojas.

Crema de ceps amb bunyolets de butifarra negra i oli de tòfona / Crema de boletus con buñuelitos de butifarra negra y aceite trufado.

Cargols a l’estil del Suis / Caracoles al estilo del Suís (Sup.3€)

SEGONS A TRIAR / SEGUNDOS A ESCOGER

Mar i muntanya de pollastre guisat amb gambes i picada catalana / Mar y montaña de pollo guisado con gambas y picada catalana.

Gran caneló de rostit amb beixamel de foie i parmesà / Gran canelón de guisado con bechamel de foie y parmesano.

Llom de lluç en salsa verda amb espàrrecs de marge / Lomo de merluza en salsa verde con espárragos trigueros.

Espatlla de xai al forn amb papates confitades / Paletilla de cordero al horno con patatas confitadas (Sup.10€) 

Peix fresc del dia / Pescado fresco del día (Sup.6€)

Arròs sec amb sipia i gamba vermella / Arroz seco con sepia y gamba roja (Sup.8€)

POSTRES A TRIAR / POSTRES A ESCOGER

Carpaccio de pinya amb crema catalana caramel·litzada / Carpaccio de piña con crema catalana caramelizada.

Mel i mató amb nous garrapinyades / Requesón con miel con nueces garrapiñadas

Flam de vainilla de Madagascar amb nata muntada / Flan de vainilla de Madagascar con nata montada

Gelats artesans / Helados artesanos

El nostre cheesecake amb fruits vermells / Nuestro cheesecake con frutos rojos (Sup.3€)

Pa, aigua sense gas i vi inclosos / Pan, agua sin gas y vino incluidos

Preu/Precio: 25,00 €