Menú migdia (de dimarts 1612 a divendres 19/12) / Menú mediodía (de martes 16/12 a viernes 19/12)

PRIMERS A TRIAR / PRIMEROS A ESCOGER

Amanida tèbia d’espàrrecs verds i pernil / Ensalada tibia de espárragos verdes y jamón.

Sopa de peix / Sopa de pescado.

Coliflor gratinada amb beixamel / Coliflor gratinada con bechamel.

Pèsols amb calamarsons / Guisantes con chipirones.

Cargols a l’estil del Suis / Caracoles al estilo del Suís (Sup.3€)

SEGONS A TRIAR / SEGUNDOS A ESCOGER

Rodó de vedella amb bolets / Redondo de ternera con setas.

Mandonguilles amb gambes / Albóndigas con gambas.

Costella de porc a baixa temperatura / Costilla de cerdo a baja temperatura.

Bacallà a la llauna / Bacalao a la ‘llauna’.

Peus de porc farcit de gambes / Pies de cerdo relleno de gambas (Sup.8€) 

Arròs sec amb sipia i gamba vermella / Arroz seco con sepia y gamba roja (Sup.8€)

POSTRES A TRIAR / POSTRES A ESCOGER

Mel i mató / Requesón con miel.

Flam de vainilla de Madagascar amb nata muntada / Flan de vainilla de Madagascar con nata montada

Gelats artesans / Helados artesanos

Pinya natural / Piña natural.

Pastís de formatge amb fruits vermells / Pastel de queso con frutos rojos (Sup.3€)

Pa, aigua sense gas i vi inclosos / Pan, agua sin gas y vino incluidos

Preu/Precio: 25,00 € (Iva inclòs / Iva incluido)