Amanida de xató amb bacallà i anxoves / Ensalada de xató con bacalao y anchoas.
Trinxat de col i patata amb cansalada / Trinchat de col y patata con panceta.
Crema de calçots amb bunyols de botifarra negra / Crema de calsots con buñuelos de butifarra negra.
Ous remenats amb espàrrecs i pernil / Huevos revueltos con espárragos y jamón.
Cargols a l’estil del Suis / Caracoles al estilo del Suís (Sup.3€)
SEGONS A TRIAR / SEGUNDOS A ESCOGER
Fricandó de vedella / Fricandó de ternera.
Secret ibèric amb crema de farigola / Secreto ibérico con crema de tomillo.
Calamars a la planxa / Calamares a la plancha.
Bacallà amb samfaina / Bacalao con sanfaina.
Peus de porc farcit de gambes / Pies de cerdo relleno de gambas (Sup.8€)
Arròs sec amb sipia i gamba vermella / Arroz seco con sepia y gamba roja (Sup.8€)
Mel i mató / Requesón con miel.
Flam de vainilla de Madagascar amb nata muntada / Flan de vainilla de Madagascar con nata montada
Gelats artesans / Helados artesanos
Pinya natural / Piña natural.
Pastís de formatge amb fruits vermells / Pastel de queso con frutos rojos (Sup.3€)
Pa, aigua sense gas i vi inclosos / Pan, agua sin gas y vino incluidos