Amanida tèbia d’espàrrecs verds i pernil / Ensalada tibia de espárragos verdes y jamón.
Sopa de peix / Sopa de pescado.
Coliflor gratinada amb beixamel / Coliflor gratinada con bechamel.
Pèsols amb calamarsons / Guisantes con chipirones.
Cargols a l’estil del Suis / Caracoles al estilo del Suís (Sup.3€)
SEGONS A TRIAR / SEGUNDOS A ESCOGER
Rodó de vedella amb bolets / Redondo de ternera con setas.
Mandonguilles amb gambes / Albóndigas con gambas.
Costella de porc a baixa temperatura / Costilla de cerdo a baja temperatura.
Bacallà a la llauna / Bacalao a la ‘llauna’.
Peus de porc farcit de gambes / Pies de cerdo relleno de gambas (Sup.8€)
Arròs sec amb sipia i gamba vermella / Arroz seco con sepia y gamba roja (Sup.8€)
Mel i mató / Requesón con miel.
Flam de vainilla de Madagascar amb nata muntada / Flan de vainilla de Madagascar con nata montada
Gelats artesans / Helados artesanos
Pinya natural / Piña natural.
Pastís de formatge amb fruits vermells / Pastel de queso con frutos rojos (Sup.3€)
Pa, aigua sense gas i vi inclosos / Pan, agua sin gas y vino incluidos