Menú migdia (dimarts 23/12) / Menú mediodía (martes 23/12)

PRIMERS A TRIAR / PRIMEROS A ESCOGER

Amanida de salmó amb verdures agredolces / Ensalada de salmón con verduras agridulces.

Sopa de ceba amb formatge de cabra / Sopa de cebolla con queso de cabra.

Mongetes de Santa Pau amb cloïsses / Judías de Santa Pau con almejas.

Remenat d’espàrrecs amb pernil / Revoltillo de espárragos con jamón.

Cargols a l’estil del Suis / Caracoles al estilo del Suís (Sup.3€)

SEGONS A TRIAR / SEGUNDOS A ESCOGER

Rodó de vedella amb bolets / Redondo de ternera con setas.

Secret amb oli de tòfona / Secreto con aceite de trufa.

Corball amb trinxat de la Cerdanya / Corvina con trinchat de la Cerdanya.

Bacallà a la mussolina d’all / Bacalao con muselina de ajo.

Peus de porc farcit de gambes / Pies de cerdo relleno de gambas (Sup.8€) 

Arròs sec amb sipia i gamba vermella / Arroz seco con sepia y gamba roja (Sup.8€)

POSTRES A TRIAR / POSTRES A ESCOGER

Mel i mató / Requesón con miel.

Flam de vainilla de Madagascar amb nata muntada / Flan de vainilla de Madagascar con nata montada

Gelats artesans / Helados artesanos

Pinya natural / Piña natural.

Pastís de formatge amb fruits vermells / Pastel de queso con frutos rojos (Sup.3€)

Pa, aigua sense gas i vi inclosos / Pan, agua sin gas y vino incluidos

Preu/Precio: 25,00 € (Iva inclòs / Iva incluido)