Amanida de tonyina, espàrrecs i ou dur / Ensalada de atún, espárragos y huevo duro.
Sopa de ceba amb formatge de cabra / Sopa de cebolla con queso de cabra.
Patates emmascarades amb ou a baixa temperatura / Patatas enmascaradas con huevo a baja temperatura.
Mil fulls d’albergínies, carbassa i avellanes / Mil hojas de berenjenas, calabaza u avellanas.
Cargols a l’estil del Suis / Caracoles al estilo del Suís (Sup.3€)
SEGONS A TRIAR / SEGUNDOS A ESCOGER
Rodó de vedella amb bolets / Redondo de ternera con setas.
Secret de porc amb cafè de Paris / Secreto de cerdo con café de Paría.
Pagre al forn / Pagro al horno.
Lluç a la planxa / Merluza a la plancha.
Peus de porc farcit de gambes / Pies de cerdo relleno de gambas (Sup.8€)
Arròs sec amb sipia i gamba vermella / Arroz seco con sepia y gamba roja (Sup.8€)
Mel i mató / Requesón con miel.
Flam de vainilla de Madagascar amb nata muntada / Flan de vainilla de Madagascar con nata montada
Gelats artesans / Helados artesanos
Pinya natural / Piña natural.
Pastís de formatge amb fruits vermells / Pastel de queso con frutos rojos (Sup.3€)
Pa, aigua sense gas i vi inclosos / Pan, agua sin gas y vino incluidos