Menú migdia (de dilluns 17/11 a divendres 21/11) / Menú mediodía (de lunes 17/11 a viernes 21/11) Dimecres tancat/Miércoles cerrado

PRIMERS A TRIAR / PRIMEROS A ESCOGER

Amanida amb burrata, poma i nous / Ensalada con burrata, manzana y nueces.

Sopa de peix / Sopa de pescado.

Lassanya d’albergínia amb carbassa, brie i avellanes / Lasaña de berenjena con calabaza, brie y avellanas.

Mongetes del Ganxet amb cloïsses / Judías del Ganxet con almejas

Tartar de tomàquet amb burrata i salsa pesto / Tartar de tomate con burrata y salsa pesto

Cargols a l’estil del Suis / Caracoles al estilo del Suís (Sup.3€)

SEGONS A TRIAR / SEGUNDOS A ESCOGER

Fricandó amb trompeta de la mort / Fricandó con trompetillas.

Secret ibèric amb ximi xurri / Secreto ibérico con chimi churri.

Calamars encebats / Calamares encebollados.

Corball a la planxa amb patata panadera / Corvina a la plancha con patata panadera.

Magret d’ànec amb peres / Magret de pato con peras.

Espatlla de xai al forn amb patates confitades / Paletilla de cordero al horno con patatas confitadas (Sup.10€) 

Arròs sec amb sipia i gamba vermella / Arroz seco con sepia y gamba roja (Sup.8€)

POSTRES A TRIAR / POSTRES A ESCOGER

Poma al forn / Manzana al horno.

Mel i mató / Requesón con miel.

Flam de vainilla de Madagascar amb nata muntada / Flan de vainilla de Madagascar con nata montada

Gelats artesans / Helados artesanos

Pastís de formatge amb fruits vermells / Pastel de queso con frutos rojos (Sup.3€)

Pa, aigua sense gas i vi inclosos / Pan, agua sin gas y vino incluidos

Preu/Precio: 25,00 €