Amanida de ‘Xató’ amb bacallà, anxoves, olives de kalamata i salsa romesco / Ensalada de ‘Xató’ con bacalao, anchoas, aceitulas de Kalamata y salsa romesco.
Carpaccio de peus de porc amb vinagreta de pinyons i microfulles / Carpaccio de pies de cerdo con vinagreta de piñones y microhojas.
Crema de ceps amb bunyolets de butifarra negra i oli de tòfona / Crema de boletus con buñuelitos de butifarra negra y aceite trufado.
Cargols a l’estil del Suis / Caracoles al estilo del Suís (Sup.3€)
SEGONS A TRIAR / SEGUNDOS A ESCOGER
Mar i muntanya de pollastre guisat amb gambes i picada catalana / Mar y montaña de pollo guisado con gambas y picada catalana.
Gran caneló de rostit amb beixamel de foie i parmesà / Gran canelón de guisado con bechamel de foie y parmesano.
Llom de lluç en salsa verda amb espàrrecs de marge / Lomo de merluza en salsa verde con espárragos trigueros.
Espatlla de xai al forn amb papates confitades / Paletilla de cordero al horno con patatas confitadas (Sup.10€)
Peix fresc del dia / Pescado fresco del día (Sup.6€)
Arròs sec amb sipia i gamba vermella / Arroz seco con sepia y gamba roja (Sup.8€)
Carpaccio de pinya amb crema catalana caramel·litzada / Carpaccio de piña con crema catalana caramelizada.
Mel i mató amb nous garrapinyades / Requesón con miel con nueces garrapiñadas
Flam de vainilla de Madagascar amb nata muntada / Flan de vainilla de Madagascar con nata montada
Gelats artesans / Helados artesanos
El nostre cheesecake amb fruits vermells / Nuestro cheesecake con frutos rojos (Sup.3€)
Pa, aigua sense gas i vi inclosos / Pan, agua sin gas y vino incluidos