Amanida de salmó amb verdures agredolces / Ensalada de salmón con verduras agridulces.
Sopa de ceba amb formatge de cabra / Sopa de cebolla con queso de cabra.
Mongetes de Santa Pau amb cloïsses / Judías de Santa Pau con almejas.
Remenat d’espàrrecs amb pernil / Revoltillo de espárragos con jamón.
Cargols a l’estil del Suis / Caracoles al estilo del Suís (Sup.3€)
SEGONS A TRIAR / SEGUNDOS A ESCOGER
Rodó de vedella amb bolets / Redondo de ternera con setas.
Secret amb oli de tòfona / Secreto con aceite de trufa.
Corball amb trinxat de la Cerdanya / Corvina con trinchat de la Cerdanya.
Bacallà a la mussolina d’all / Bacalao con muselina de ajo.
Peus de porc farcit de gambes / Pies de cerdo relleno de gambas (Sup.8€)
Arròs sec amb sipia i gamba vermella / Arroz seco con sepia y gamba roja (Sup.8€)
Mel i mató / Requesón con miel.
Flam de vainilla de Madagascar amb nata muntada / Flan de vainilla de Madagascar con nata montada
Gelats artesans / Helados artesanos
Pinya natural / Piña natural.
Pastís de formatge amb fruits vermells / Pastel de queso con frutos rojos (Sup.3€)
Pa, aigua sense gas i vi inclosos / Pan, agua sin gas y vino incluidos