Menu migdia (dimarts 20/02 a divendres 23/02) / Menú mediodía (martes 20/02 a viernes 23/02)

PRIMERS A TRIAR / PRIMEROS A ESCOGER

Carxofes confitades amb pernil / Alcachofas confitadas con jamón (Sup.2€)

Calçots arrebossats amb romesco / Calçots rebozados con romesco

Escalivada amb formatge de cabra / Escalivada con queso de cabra

Pasta fresca amb bolets / Pasta fresca con setas

SEGONS A TRIAR / SEGUNDOS A ESCOGER

Bacallà amb samfaina / Bacalao con sanfaina

Sípia amb pèsols i musclos / Sepia con guisantes y mejillones

Costella de porc al forn amb patata i ceba / Costilla de cerdo al horno con patata y cebolla

Vedella guisada amb bolets / Ternera guisada con setas (Sup.3€)

Entrecot de Girona amb guarnició / Entrecot de Girona con guarnición (Sup.8€) 

Paella de peix i marisc / Paella de pescado y marisco (dijous / jueves) (Sup.4€)

POSTRES A TRIAR / POSTRES A ESCOGER

Carpaccio de pinya / Carpaccio de piña

Flam casolà / Flan casero

Mel i mató / Requesón con miel

Tiramisú

Pa, aigua sense gas i vi inclosos / Pan, agua sin gas y vino incluidos

Preu/Precio: 25,95 €