https://scontent.fmad3-2.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/31945080_1668941909886923_6785658400484098048_o.png?_nc_cat=0&oh=cd1f61d327e9162d49e1566397f215ac&oe=5B8B4F9E
Suís amb Josep Forrellat et presenta el III Sopar Maridatge. En aquesta ocasió un sopar teatralitzat (4 actes entre plat i plat) i dedicat a “l’Eròtica del Vi”. Una nit original, un sopar divertit i entremaliat que no et deixarà indiferent.

· Menú Sopar Maridatge Teatralitzat

APERITIUS: Ostra calenta i Garoina calenta acompanyades amb un CHABLIS LES CHATILLONS 2014 (Chardonnay 100%)
PRIMER: Vieires en Crema i Espàrrecs Bladers acompanyats amb un PAUL GOERG BLANC DE BLANCS (Chardonnay 100%)
PRINCIPAL: Trilogia de Delícies d’Ànec acompanyades amb un MERCUREY 1er CRU (Pinot Noir 100%)
POSTRES: Trufat de Saint Honoré acompanyat amb un PAUL GOERG ROSÉ BRUT (Champagne Chardonnay-Pinot Noir)
Amb la participació de Carles Prats, Elisabet Carnicé, el Sommelier Josep Minguell i un final de festa amb sorteig de productes entremaliats a càrrec de la Reina Pícara!!