• Inici
  • Restaurant
  • Equip
  • CARTA
  • Events
  • GALERIA
  • Noticies
  • Reserves
  • Català
    • Català
    • Español

PER PICAR / PARA PICAR

Pernil ibéric / Jamón ibérico: 28,00€

Cloïsses a l’all cremat / Almejas al ‘all cremat’: 25,00€

Anxova de L’Escala (6 filets) / Anchoa de L’Escala (6 filets): 12,00€

Croquetes de gambes / Croquetas de gambas (6 u.): 12,00€ 

Calamars a la romana / Calamares a la romana: 28,00€

Coca de vidre amb tomàquet / Coca de cristal con tomate : 3,00€

ELS ENTRANTS / LOS ENTRANTES

Esquitxat de llagostins  / Salpicón de langostinos: 18,00€

Canelons gratinats / Canelones gratinados: 18,00€

Amanida de carxofes amb gambes / Ensalada de alcachogas con gambas: 18,00€

Amanida de perdiu escabetxada amb rovellons / Ensalada de perdiz escabechada con níscalos: 22,00€

Pasta fresca amb cloïsses i gambes al perfum de vinagre / Pasta fresca con almejas al perfume de vinagre: 21,00€

Crema de carbassa amb Roquefort, pinyons i castanyes / Crema de calabaza con Roquefort, piñones y castañas: 15,00€

Carxofes amb cloïsses / Alcachofas con almejas: 20,00€

Cargols a l’estil del Josep / Caracoles al estilo de José: 20,00€

ARROSSOS I FIDEUÀ / ARROCES Y FIEDUÁ

Paella de peix i marisc / Paella de pescado y marisco: 28,00€

Arròs caldós de llamàntol i sipia / Arroz caldoso de bogavante y sepia: 38,00€

Fideuà amb gambes de Palamós / Fideuá con gambas de Palamós: 28,00€

LES CARNS / LAS CARNES

Vedella guisada amb bolets / Ternera guisada con setas: 18,00€

Magret d’ànec a la salsa de Idiazàbal fumat / Magret de  pato a la salsa de Idiazábal ahumado: 22,00€

Perdiu a la vinagreta amb pastenagues, llorer i ceba / Perdiz a la vinagreta con zanahorias, laurel y cebolla: 28,00€

Steak tartar de vedella de Girona / Steak tartar de ternera de Girona: 32,00 €

Costella de porc a baixa temperatura / Costilla de cerdo a baja temperatura: 20,00 €

Filet de vedella amb foie i vinagreta de mostassa / Filet de vedella amb foie i vinagreta de mostassa: 35,00€

ELS PEIXOS / LOS PESCADOS

Llenguado a la crema de camagrocs / Lenguado a la crema de trompetillas: 35,00€

Bacallà amb sobrassada i compota de prèssec de Calanda / Bacalao con sobrasada y compota de melocotón de Calanda: 33,00€

Turbot a la donostiarra, espàrrecs i cremós de tòfones / Rodaballo a la donostiarra, espárragos y cremoso de trufas: 34,00€

Suquet de rap amb cloïsses / Suquet de rape con almejas: 38,00€

LES POSTRES / LOS POSTRES

Mousse de llimona / Mousse de limón: 10,00€

Crêpe Suzette: 10,00€

Catalanet : 8,00€

Mel i mató / Requesón con miel: 8,00€

Coulant de xocolata amb gelat de mango / Coulant de chocolate con helado de mango: 10,00€

Tiramisú / Tiramisú: 10,00€

Crema catalana / Crema catalana: 8,00€

Flam casolà / Flan casero : 8,00€

Farcellet de pinya amb gelat de coco i crema catalana / Hatillo de piña con helado de coco y crema catalana: 10,00€

Irish coffee / Irish coffee: 10,00€

Gelat a escollir / Helado a escoger: 8,00€

Aperitiu, pa i petits fours / Aperitivo, pan i petits fours: 3€