Amanida de tardor amb figues, burrata, nous i vinagreta de magrana / Ensalada de otoño con higos, burrata, nueces y vinagreta de granada.
Piquillos farcits de brandada de bacallà i salsa biscaïna / Piquillos rellenos de brandada de bacalao y salsa vizcaína.
Penne rigate amb salsa cremosa de bolets, pernil d’ànec i oli de tófona / Penne rigate con salsa cremosa de setas, jamón de pato y aceite de trufa.
Cargols a l’estil del Suis / Caracoles al estilo del Suís (Sup.3€)
SEGONS A TRIAR / SEGUNDOS A ESCOGER
Conill a la cassola amb trompetes negres i cargols / Conejo a la cazuela con trompetillas negras y caracoles.
Tataki de tonyina amb tàrtar de tomàquet a la puttanesca / Tataki de atún con tartar de tomate a la puttanesca.
Vedella amb bolets / Ternera guisada con setas.
Espatlla de xai al forn amb papates confitades / Paletilla de cordero al horno con patatas confitadas (Sup.10€)
Peix fresc del dia / Pescado fresco del día (Sup.6€)
Arròs sec amb sipia i gamba vermella / Arroz seco con sepia y gamba roja (Sup.8€)
Carpaccio de pinya amb crema catalana caramel·litzada / Carpaccio de piña con crema catalana caramelizada.
Mel i mató amb nous garrapinyades / Requesón con miel con nueces garrapiñadas
Flam de vainilla de Madagascar amb nata muntada / Flan de vainilla de Madagascar con nata montada
Gelats artesans / Helados artesanos
El nostre cheesecake amb fruits vermells / Nuestro cheesecake con frutos rojos (Sup.3€)
Pa, aigua sense gas i vi inclosos / Pan, agua sin gas y vino incluidos