Menú migdia (de dimarts a divendres no festius) / Menú mediodía (de martes a viernes no festivos)

PRIMERS A TRIAR / PRIMEROS A ESCOGER

Amanida de tomàquet bo, tonyina, escarola, romesco i olives de Kalamata / Ensalada de tomate bueno, atún, escarola, romesco y aceitunas de Kalamata.

Gaspatxo de maduixes amb formatge Feta i oli d’alfàbrega / Gazpacho de fresones con queso Feta y aceite de albahaca.

Macarrons de l’àvia gratinats amb formatge emmental / Macarrones de la abuela gratinados con queso emmental.

Cigrons amb bacallà esqueixat, butifarra negra, espinacs i ou dur / Garbanzos con bacalao desmigado, butifarra negra, espinacas y huevo duro.

Caneló de rostit amb beixamel de foie / Canelón de guisado con bechamel de foie (Sup.5€).

SEGONS A TRIAR / SEGUNDOS A ESCOGER

Pollastre ‘rostit’ amb prunes i pinyons / Pollo rustido con ciruelas y piñones.

Carpaccio de vedella amb parmesà, rúcula i vinagreta de llimona / Carpaccio de ternera con parmesano, rúcula y vinagreta de limón.

Llom de lluç en salsa verda amb carxofes confitades / Lomo de merluza en salsa verde con alcachofas confitadas.

El nostre steak tartar amb torradetes / Nuestro steak tartar con tostaditas (Sup.8€) 

Peix fresc del dia / Pescado fresco del día (Sup.6€)

Arròs sec amb sipia, escamarlans i gamba vermella / Arroz seco con sepia, cigalas y gamba roja (Sup.8€)

POSTRES A TRIAR / POSTRES A ESCOGER

Tiramisú a la cullera amb gelat de cafè / Tiramisú a la cuchara con helado de café.

Mel i mató amb nous garrapinyades / Requesón con miel con nueces garrapiñadas

Flam de vainilla de Madagascar amb nata muntada / Flan de vainilla de Madagascar con nata montada

Gelats artesans / Helados artesanos

El nostre cheesecake amb fruits vermells / Nuestro cheesecake con frutos rojos (Sup.3€)

Pa, aigua sense gas i vi inclosos / Pan, agua sin gas y vino incluidos

Preu/Precio: 25,00 €