Menú migdia (de dilluns a divendres no festius) / Menú mediodía (de lunes a viernes no festivos)

PRIMERS A TRIAR / PRIMEROS A ESCOGER

Carpaccio de tomàquet de Barbastro, cremós d’alvocat, alfàbrega i microfulles / Carpaccio de tomate de Barbastro, cremoso de aguacate, albahaca y microhojas.

Salmorejo cremós amb encenalls de pernil ibèric i contrastos / Salmorejo cremoso con virutas de jamón ibérico y contrastes.

Pasta fresca amb ragout de melós de vedella i bolets / Pasta fresca con ragout de meloso de ternera y setas.

Albergínia cruixent ‘en tempura’ amb mel i formatge parmesà / Berenjena crujiente en tempura con miel y queso parmesano.

Cargols a l’estil del Suis / Caracoles al estilo del Suís (Sup.3€)

SEGONS A TRIAR / SEGUNDOS A ESCOGER

Popets encebats amb carxofes, pèsols i parmentier de patata / Pulpitos encebollados con alcachofas, guisantes y parmentier de patata.

Arròs de muntanya amb daus de costella ibèrica i trompetes negres / Arroz de montaña con dados de costilla ibérica y trompetas negras.

Llom de bacallà gratinat amb muselina d’all i patates confitades / Lomo de bacalao gratinado con muselina de ajo y patatas confitadas.

El nostre steak tartar amb torradetes / Nuestro steak tartar con tostaditas (Sup.8€) 

Peix fresc del dia / Pescado fresco del día (Sup.6€)

Arròs sec amb sipia, escamarlans i gamba vermella / Arroz seco con sepia, cigalas y gamba roja (Sup.8€)

POSTRES A TRIAR / POSTRES A ESCOGER

Carpaccio de pinya al rom cremat amb escuma de llimona i galeta / Carpaccio de piña al ron flambeado con espuma de limón y galleta.

Mel i mató amb nous garrapinyades / Requesón con miel con nueces garrapiñadas

Flam de vainilla de Madagascar amb nata muntada / Flan de vainilla de Madagascar con nata montada

Gelats artesans / Helados artesanos

El nostre cheesecake amb fruits vermells / Nuestro cheesecake con frutos rojos (Sup.3€)

Pa, aigua sense gas i vi inclosos / Pan, agua sin gas y vino incluidos

Preu/Precio: 25,00