Crema de porro i carbassó amb caneló farcit de llagostins / Crema de puerro y calabacín con canelón relleno de langostinos.
Mongetes del ganxet amb dauets de bacallà, salsa verda i espinacs / Judías del Ganxet con dados de bacalao, salsa verde y espinacas.
Ous trencats amb sobrassadamallorquina, mel, formatge i pinyons / Huevos rotos con sobrasada mallorquina, miel, queso y piñones.
Caneló de rostit amb beixamel de foie / Canelón de guisado con bechamel de foie (Sup.5€).
SEGONS A TRIAR / SEGUNDOS A ESCOGER
Cap i tripa de vedella guisada amb cigronets i ibèrics / Callos de ternera guisada con garbanzos e ibéricos.
Marmitako de tonyina a l’estil basc / Marmitako de atún al estilo vasco.
Costellam de porc lacat al forn amb patates en dues textures / Costillar de cerdo, lacado al horno con patatas en dos texturas.
El nostre steak tartar amb torradetes / Nuestro steak tartar con tostaditas (Sup.8€)
Peix fresc del dia / Pescado fresco del día (Sup.6€)
Arròs sec amb sipia, escamarlans i gamba vermella / Arroz seco con sepia, cigalas y gamba roja (Sup.8€)
Mousse de xocolata blanca amb maduixots i galeta trencada / Mousse de chocolate blanco con fresones y galleta rota.
Mel i mató amb nous garrapinyades / Requesón con miel con nueces garrapiñadas
Flam de vainilla de Madagascar amb nata muntada / Flan de vainilla de Madagascar con nata montada
Gelats artesans / Helados artesanos
Soufflé de xocolata amb gelat d’avellanes / Soufflé de chocolate con helado de avellanas (Sup.3€)
Pa, aigua sense gas i vi inclosos / Pan, agua sin gas y vino incluidos