Menú migdia (de dimarts 2/12 a divendres 5/12) / Menú mediodía (de martes 2/12 a viernes 5/12)

PRIMERS A TRIAR / PRIMEROS A ESCOGER

Amanida de tonyina, espàrrecs i ou dur / Ensalada de atún, espárragos y huevo duro.

Carxofes amb ceps / Alcachofas con boletus.

Favetes guisades amb calarsons / Habitas guisadas con chipirones.

Pebrots del piquillo farcits de carn amb beixamel / Pimientos del piquillo rellenos de carne con bechamel.

Cargols a l’estil del Suis / Caracoles al estilo del Suís (Sup.3€)

SEGONS A TRIAR / SEGUNDOS A ESCOGER

Ossobuco de vedella / Ossobuco de ternera.

Guatlles en dos coccions / Codornices en dos cocciones.

Mandonguilles amb sípia / Albóndigas con sepia.

Corball a la planxa amb trinxat de sol i patata / Corvina a la plancha con trinchat de col y patata.

Peus de porc farcit de gambes / Pies de cerdo relleno de gambas (Sup.8€) 

Arròs sec amb sipia i gamba vermella / Arroz seco con sepia y gamba roja (Sup.8€)

POSTRES A TRIAR / POSTRES A ESCOGER

Mel i mató / Requesón con miel.

Flam de vainilla de Madagascar amb nata muntada / Flan de vainilla de Madagascar con nata montada

Gelats artesans / Helados artesanos

Pinya natural / Piña natural.

Pastís de formatge amb fruits vermells / Pastel de queso con frutos rojos (Sup.3€)

Pa, aigua sense gas i vi inclosos / Pan, agua sin gas y vino incluidos

Preu/Precio: 25,00 € (Iva inclòs / Iva incluido)