Amanida de tonyina, espàrrecs i ou dur / Ensalada de atún, espárragos y huevo duro.
Carxofes amb ceps / Alcachofas con boletus.
Favetes guisades amb calarsons / Habitas guisadas con chipirones.
Pebrots del piquillo farcits de carn amb beixamel / Pimientos del piquillo rellenos de carne con bechamel.
Cargols a l’estil del Suis / Caracoles al estilo del Suís (Sup.3€)
SEGONS A TRIAR / SEGUNDOS A ESCOGER
Ossobuco de vedella / Ossobuco de ternera.
Guatlles en dos coccions / Codornices en dos cocciones.
Mandonguilles amb sípia / Albóndigas con sepia.
Corball a la planxa amb trinxat de sol i patata / Corvina a la plancha con trinchat de col y patata.
Peus de porc farcit de gambes / Pies de cerdo relleno de gambas (Sup.8€)
Arròs sec amb sipia i gamba vermella / Arroz seco con sepia y gamba roja (Sup.8€)
Mel i mató / Requesón con miel.
Flam de vainilla de Madagascar amb nata muntada / Flan de vainilla de Madagascar con nata montada
Gelats artesans / Helados artesanos
Pinya natural / Piña natural.
Pastís de formatge amb fruits vermells / Pastel de queso con frutos rojos (Sup.3€)
Pa, aigua sense gas i vi inclosos / Pan, agua sin gas y vino incluidos