Menú migdia (de dimarts a divendres no festius) / Menú mediodía (de martes a viernes no festivos)

PRIMERS A TRIAR / PRIMEROS A ESCOGER

Amanida amb tomàquets, maduixes, burrata i alvocat / Ensalada con tomates, fresones, burrata y aguacate.

Penne rigate amb salsa de foie, bolets i encenalls de pernil d’ànec / Penne rigate con salsa de foie, setas y virutas de jamón de pato.

Carxofes confitades amb fesolets de Santa Pau, salsa verda i cloïsses / Alcachofas confitadas con judías de Santa Pau, salsa verde y almejas.

Cremós de patata amb ou poché i verdures de temporada al vapor / Cremoso de patata con huevo poché y verduras de temporada al vapor.

Caneló de rostit amb beixamel de foie / Canelón de guisado con bechamel de foie (Sup.5€).

SEGONS A TRIAR / SEGUNDOS A ESCOGER

Carpaccio de vedella amb parmesà, rúcula i pinyons / Carpaccio de ternera con parmesano, rúcula y piñones.

Mar i munyanya de pollastre rostit amb gambetes vermelles / Mar y montaña de pollo guisado con gambas rojas.

Llom de bacallà amb samfaina i muselina d’all gratinada / Lomo de bacalao con sanfaina y muselina de ajo gratinada.

El nostre steak tartar amb torradetes / Nuestro steak tartar con tostaditas (Sup.8€)

Peix fresc del dia / Pescado fresco del día (Sup.6€)

Arròs sec amb sipia, escamarlans i gamba vermella / Arroz seco con sepia, cigalas y gamba roja (Sup.8€)

POSTRES A TRIAR / POSTRES A ESCOGER

Carpaccio de pinya amb crema catalana de maracuià / Carpaccio de piña con crema catalana de maracuyá.

Mel i mató amb nous garrapinyades / Requesón con miel con nueces garrapiñadas

Flam de vainilla de Madagascar amb nata muntada / Flan de vainilla de Madagascar con nata montada

Gelats artesans / Helados artesanos

El nostre cheesecake amb fruits vermells / Nuestro cheesecake con frutos rojos (Sup.3€)

Pa, aigua sense gas i vi inclosos / Pan, agua sin gas y vino incluidos

Preu/Precio: 25,00 €