El 2015, la Carme i el Rafa es van posar al capdavant del Restaurant Suís. L’edifici és modernista, una característica que es fa palesa en el ferro forjat de les finestres, el trencadís de la façana i els sostres alts, entre d’altres. La decoració és moderna i acollidora, talment com la cuina que s’hi ofereix.

Una escalinata majestuosa fa de vincle entre els dos pisos. A peu de carrer hi ha la sala on se serveixen els dinars i sopars, i una petita terrassa. El primer pis hi ha una sala diàfana, que es destina a celebracions: batejos, comunions, petits casaments, congressos de feina, reunions laborals… Està equipada amb tecnologia punta i, per exemple, el projector funciona amb connexió wi-fi.

El restaurant Suís s’ubica en una finca modernista que data del 1902. L’hotel fou dissenyat per l’arquitecte Juli Batllevell, deixeble de Gaudí. En aquella època, el sector del tèxtil vivia la seva efervescència a Sabadell: els fabricants negociaven amb empreses d’arreu de la península ibèrica i, per fer l’estada més agradable als visitants, van acordar construir un hotel.

El arquitecto transformó un conjunto de casas de planta baja y dos pisos en el flamante Hotel Suizo. Sus intenciones eran buenas y, aun así, el hotel lo cerraron el 1913. Resulta que los clientes con quienes trataban, en aquella época, aprovechaban el viaje para hacer un poco de turismo, se desplazaban con la familia y preferían instalarse en Barcelona.

Hoy, el hotel Suizo es un edificio que evidencia el pasado modernista de Sabadell y que a la planta baja aloja locales comerciales y, en la superior, viviendas.